Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης ISO

iso-9001

ISO 9001

Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας

iso 22301

ISO 22301

Σύστημα για την Επιχειρισιακή Συνέχεια

iso 27001

ISO 27001

Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών

iso 14001

ISO 14001

Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

iso 45001

ISO 45001

Σύστημα για την Υγεία & την Ασφάλεια στην Εργασία

ισο 37001

ISO 37001

Σύστημα κατά της Δωροδοκίας

iso 39001

ISO 39001

Σύστημα για την Οδική Ασφάλεια

ισο 13485

ISO 13485

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων

iso 41001

ISO 41001

Σύστημα για τη Διαχείριση Εγκαταστάσεων

iso 50001

ISO 50001

Σύστημα για τη Διαχείριση της Ενέργειας

brc ifs

Το τεχνικό πρότυπο για την ασφάλεια και την ποιότητα  των τροφίμων IFS (International Food Standard) πρέπει να ικανοποιείται από τις επιχειρήσεις οι οποίες επεξεργάζονται και συσκευάζουν τρόφιμα. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο ελέγχου των συστημάτων διαχείρισης των προμηθευτών των λιανεμπόρων.

fssc 22000

Το FSSC 22000 είναι ένα σχήμα πιστοποίησης για επιχειρήσεις τροφίμων το οποίο αναγνωρίστηκε από τον οργανισμό GFSI (Global Food Safety Initiative). Το FSSC 22000 απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις της αλυσίδας των τροφίμων που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, επεξεργασία ή/και τυποποίηση των τροφίμων, πλην της πρωτογενούς παραγωγής, και ταιριάζει κυρίως στις επιχειρήσεις που λόγω των εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων επιθυμούν να πιστοποιηθούν με ένα σχήμα αποδεκτό από κορυφαίες εταιρείες τροφίμων σε όλο τον κόσμο.

iso 22000

Ειδικό πιστοποιήσιμο πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Αποτελεί την εξέλιξη των αρχών HACCP και καθιερώνει την ύπαρξη βασικών συνθηκών και δραστηριοτήτων για τη διατήρηση κατάλληλου υγιεινού περιβάλλοντος καθώς και την καθιέρωση διαδικασιών για την αποτελεσματική διαχείριση του συστήματος.

iso 22716

Το Διεθνές Πρότυπο ISO 22716 περιγράφει τις απαιτήσεις για την Εφαρμογή Κανόνων Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής για όλες τις εταιρείες που παράγουν καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

elot 1435

Το ΕΛΟΤ 1435 έχει εκπονηθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) και αποτελεί το εθνικό πρότυπο στο οποίο καθορίζονται οι γενικές απαιτήσεις του συστήματος διαχειριστικής επάρκειας για τις εταιρείες που ασχολούνται με τις υπηρεσίες επικοινωνίας.

iso 18788

Το ISO 18788: 2015 παρέχει ένα πλαίσιο αναγνώρισης και διαχείρισης κινδύνων για οργανισμούς που διεκπεραιώνουν λειτουργίες ασφάλειας και συναφείς δραστηριότητες. Η πιστοποίηση με ISO 18788 είτε ως πάροχος επαγγελματικών υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας, είτε ως πελάτης των υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας, είτε ως οργανισμός που έχει αναπτύξει εξ ιδίων σύστημα λειτουργιών ασφάλειας, προσφέρει σιγουριά, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Έλεγχος Συμμόρφωσης

παρενοχληση-στην-εργασια

Σύμφωνα με το Νόμο 4808/2021 «Εξάλειψη της Βίας και της Παρενόχλησης στον
κόσμο της Εργασίας

ελοτ 1345

Η Υπουργική Απόφαση (Υ.Α. 1348) αφορά τις επιχειρήσεις που εμπορεύονται και διακινούν ιατροτεχνολογικά προϊόντα και περιγράφει πρακτικές διανομής των προϊόντων αυτών.

haccp

Το HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) ή αλλιώς Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα σημεία Ελέγχου, αποσκοπεί στην εξασφάλιση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων και ποτών που παράγει μια επιχείρηση σε όλα τα επίπεδα παραγωγής και διανομής. Το HACCP βοηθάει στην αναγνώριση και ανάλυση των κινδύνων οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν στην παραγωγή μη ασφαλών τροφίμων και λήψη των απαραίτητων μέτρων ώστε αυτοί να εξαφανιστούν.

ελοτ 1439

Το πρότυπο ΕΛΟΤ 1439:2013 «Οργανισμός φιλικός σε πολίτες με αναπηρία – Απαιτήσεις και συστάσεις», που προέκυψε ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του ΕΛΟΤ με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΣΑμεΑ), καθορίζει τα κριτήρια αξιολόγησης οργανισμών ως προς τις συνθήκες ανεμπόδιστης πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία, που εγγυώνται το σεβασμό των δικαιωμάτων τους και ειδικότερα την ανεμπόδιστη και άρτια εξυπηρέτησή τους ως συναλλασσόμενων καταναλωτών ή πελατών, επισκεπτών και αποδεκτών των αγαθών και  υπηρεσιών που προσφέρουν οι οργανισμοί.

Γιατί να επιλέξετε Πιστοποίηση ISO από την AXIA CERT

 • Ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματα σας

 • Είμαστε ανταγωνιστικοί, συνεργάσιμοι και παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση στον πελάτη

 • Εμπιστευόμαστε και σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας

 • Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας μεταξύ των καλυτέρων και επενδύουμε στην συνεχή βελτίωση τους

 • Είμαστε δεσμευμένοι με την ποιότητα των υπηρεσιών μας, την ακεραιότητα των συνεργατών μας και την εμπιστευτικότητα

 • Πιστοποιούμε ότι πραγματικά αξίζει να πιστοποιηθεί

 • Προσδίδουμε προστιθέμενη αξία στην επιθεώρηση και πιστοποίηση

 • Έχουμε μεγάλη εμπειρία, συσσωρευμένη τεχνική γνώση, ευελιξία και ικανότητα κατανόησης των αναγκών και συνθηκών λειτουργίας των επιχειρήσεων

 • Οι τεχνικοί επιθεωρητές μας είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία σε τεχνικές επιθεωρήσεις και μακροχρόνιες συνεργασίες με ανεξάρτητους Φορείς Ελέγχου

 • Η επικοινωνία μαζί σας δεν γίνεται μόνο μια φορά τον χρόνο αλλά είμαστε συνεχώς δίπλα σας και σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις στον τομέα των πιστοποιήσεων και των κανονισμών

 • Η Κοινωνική Ευθύνη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς και συμμετέχουμε με δράσεις

Έχετε ερωτήσεις;

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις;

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ

AXIA CERT

ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΡΑΤΑ!

axia cert
axia cert

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Αν χρειάζεστε διευκρινήσεις για την επιχείρησή σας, οι ειδικοί μας είναι πρόθυμοι να σας ενημερώσουν για κάθε πτυχή σχετικά με το θέμα σας.

Είμαστε πολύ περήφανοι που χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας για εσάς και ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.