απονομη-ΒΑ-ΑΧΙΑ-cert.jpeg

Η AXIA CERT πρόσφατα πιστοποίησε την εταιρεία TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA με το πρότυπο ISO 9001:2015.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, σε ένα ευχάριστο & φιλόξενο περιβάλλον, ο Managing Director της AXIA CERT, κ. Χάρης Μπακολουκάς παρέδωσε το Πιστοποιητικό ISO 9001:2015, για την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας του αθλητικού κέντρου TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA. Ο ιδιοκτήτης του αθλητικού κέντρου και πρώην κορυφαίος διεθνής αθλητής volley και beach volley, κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης παρέλαβε με ενθουσιασμό το πιστοποιητικό του. Ο ίδιος δήλωσε: “όπως ένας αθλητής στοχεύει στο υψηλότερο βάθρο με συνεχή προπόνηση, έτσι και μια επιχείρηση πρέπει να στοχεύει συνεχώς για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει. Το πιστοποιητικό ISO 9001 είναι η απόδειξη, πως κινούμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση και η AXIA CERT, ο Φορέας που εμπιστευθήκαμε να μας αξιολογήσει και να μας πιστοποιήσει”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αρχιτέκτονας μηχανικός της Beach Arena κ. Δημήτρης Μπίλλης, η κ. Ουρανία Βρόντου, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, η κ. Στέλλα Λειβάδη, επίκουρη καθηγήτρια και συντονίστρια του Προγράμματος Αθλητικής Διοίκησης στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας (Deree), καθώς και συνεργάτες και μέλη της Triantafyllidis Beach Arena και της AXIA CERT.

Η TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA είναι το πρώτο κέντρο άθλησης μπιτς βόλεϊ, που πληροί τα κριτήρια για την απόκτηση πιστοποιητικού ISO 9001. Είναι ένα νέο, υπερσύγχρονο κέντρο άθλησης μπιτς βόλεϊ. Είναι ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα με δύο ΚΛΕΙΣΤΑ γήπεδα χαλαζιακής άμμου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας ΠετοσφαίρισηςΌραμά της είναι η ανάπτυξη του αθλήματος του μπιτς βόλεϊ και η οργανωμένη εκπαίδευση όλων των ηλικιών που αγαπούν το παιχνίδι στην άμμο. Περιλαμβάνει παιδικά τμήματα (8-14 ετών) και τμήματα ενηλίκων (έως 60+ ετών). Επίσης έχει τμήματα αγωνιστικά για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Διοργανώνει, κάθε Σαββατοκύριακο τουρνουά. Συνεργάζεται με φορείς του μπιτς βόλεϊ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συμμετέχει σε μεγάλα αθλητικά event. Εφαρμόζει εκπτωτική πολιτική σε μέλη οικογενειών και ζευγάρια. Προσφέρει σχολικά και εταιρικά προπονητικά πακέτα. Επενδύει στον αθλητικό τουρισμό με διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Την dream team της συγκροτούν επαγγελματίες με εμπειρία και ήθος.